"Ο Μπάσα, ο Γιουνές και η μεταγραφική ενίσχυση"

από Αντώνης Γκάτζιος

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για τον Χαμζά Γιουνές και τον Μιγκέν Μπάσα, όπως και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Είπε χαρακτηριστικά: 

Για την αποχώρηση τους Μπάσα, Γιουνές και αν αντικαταστάθηκαν:“Εγώ ανέλαβα να λύσω τα συμβόλαια. Δεν ήμουν αυτός που πήρε την απόφαση. Εγώ είμαι τελειομανής. Οταν δουλεύω για τον ΑΡΗ, είμαι προσηλωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στο μυαλό των δύο παικτών υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο να φύγουν. Ειχαν γίνει συζητήσεις. Εγώ ανέλαβα την διαδικασία. Είχαν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται”.

Για το ρόστερ και την ενίσχυσή του:“Ηδη έχουμε λίστα. Ηδη έχουμε κάνει ξεκαθάρισμα. Δεν μου αρέσει να τρέχω αλλά να προτρέχω. Ηδη βλέπουμε παίκτες που θέλουμε να έρθουν στην ομάδα μας. Κάνουμε σκέψεις. Ισως να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Είναι κάτι που δουλεύουμε δύο εβδομάδες. Οσον αφορά για συγκεκριμένες θέσεις, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο τώρα, διότι δεν είναι δίκαιο. Ο νέος προπονητής έρχεται το Σαββατοκύριακο. Θα τα συζητήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε. Θέλω να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Να έχουμε περισσότερους παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα”.

Για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι: “Είναι κάτι που θα το θέσουμε στον Μίκαελ. Ως ομάδα, ο Τόλης, ο πρόεδρος που έχει ενεργή συμμετοχή, πάντα είμαστε σε ετοιμότητα να προτείνουμε λύσεις στον προπονητή για να φτιάξει μία σωστή ομάδα. Σε συνεργασία μαζί του, θα αποφασίσουμε ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Ηδη έγινε πρώτη επαφή με την πλευρά του Βέλεθ. Θα κάνω και άλλα μίτινγκ με παίκτες, είτε για καλό είτε για κακό. Σε συνδυασμό με όσα θα δει και ο Μίκαελ τις επόμενες εβδομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα