Γκέλα η Μπάγερν (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Tα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga

Τίποτα δεν έδειχνε ότι η Μπάγερν μπορούσε να στραβοπατήσει σε αυτό το ματς, μολονότι το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό. Προάδισμα για την Άουγκσμπουργκ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και πιθανότατο σοβαρός τραυματισμός του Νίκλας Ζίλε.Ωστόσο, οι Βαυαροί έχουν φέτος ένα δίδυμο που δεν καταλαβαίνει από τίποτα, αθροιστικά μετρούν ήδη 22 τέρματα στην σεζόν. 

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει στις 8 πρώτες αγωνιστικές (14’, 1-1) και μετρά ήδη περισσότερα γκολ (16) από όσα παιχνίδια στην σεζόν (12), ενώ στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Σερζ Γκνάμπρι.

Ο Γερμανός εξτρέμ με υπέροχη ατομική ενέργεια έκανε το 1-2 (49’) και η ομάδα του Νίκο Κόβατς έδειχνε να ξεπερνάει την καταιγίδα. Παρότι το ποσοστό κατοχής έφτανε το 80%, οι Βαυαροί έδειχναν σε όλο το ματς τρωτοί πίσω και στις καθυστερήσεις αυτό επιβεβαιώθηκε. Ο Κόρντοβα τιμώρησε ένα γλίστρημα του Ερνάντεθ και σέρβιρε το 2-2 στον Φινμπόγκασον, στην 4η φετινή γκέλα της Μπάγερν σε 8 αγωνιστικές!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-2

(1’ Ρίχτερ, 92’ Φινμπόγκασον / 14’ Λεβαντόφσκι, 49’ Γκνάμπρι)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μάιντς 1-0

(82’ Χένινγκς)

Λειψία – Βόλφσμπουργκ 1-1

(54’ Βέρνερ / 82’ Βέγκχορστ)

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ 1-0

(1’ Μπίλτερ, 84’ Ίνγκβαρτσεν)

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου 1-1

(7’ Σάρτζεντ / 70’ Λουκεμπάκιο)

Προτεινόμενα Άρθρα