Νέο τρίποντο για την Τσέλσι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ανέβηκε στην δεύτερη θέση παρέα με την Λέστερ

Για μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή το καλοκαίρι, για μία ομάδα που ξεκίνησε με ρούκι προπονητή και… ντόρτια στην πρεμιέρα, το γεγονός ότι βλέπει την πλάτη μόνο της Λίβερπουλ μετά από 9 αγωνιστικές, το λες και κατόρθωμα.

Η Τσέλσι δείχνει χαρακτήρα, ακόμα και σε ματς που στραβώνουν η τρίτη σερί νίκη επί της Νιούκαστλ ήταν ένα μάθημα χαρακτήρα.

Για 73 λεπτά, το… πούλμαν των φιλοξενούμενων κρατούσε το ματς στο μηδέν, όμως οι μπλε δεν αγχώθηκαν ούτε άλλαξαν στιλ παιχνιδιού.

Χάντσον-Οντί έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Premier League (μετά τον Μάικλ Οουεν), ο οποίος βγάζει ασίστ σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Μάρκος Αλόνσο ήταν ο μηχανής Θεός (73’, 1-0) και η ομάδα του Φρανκ Λαμπαρντ με το 1-0, ανέβηκε στην δεύτερη θέση παρέα με την Λέστερ.

Από μηχανής Θεός υπήρξε και στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπράιτον από τέρμα του Γουέμπστερ (21’) γύρισε το ματς και με γκολ στις καθυστερήσεις και των δύο ημιχρόνων από Γκρίλις (45’) και Τάργκετ (94’) πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1, την ώρα που Μπόρνμουθ και Νόριτς μοιράστηκαν τα πάντα (0-0) σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Προτεινόμενα Άρθρα