Ποντάρει στην αντίδραση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ πάει σήμερα στα Πηγάδια με νέο προπονητή αλλά χωρίς διαφοροποιήσεις όσον αφορά την ενδεκάδα του.

Ο Γερμανός θα κάνει ντεμπούτο με την ίδια… συνταγή. Δηλαδή τους ίδιους παίκτες που πήραν φανέλα βασικού στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. 

Αφού είδε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και πήρε την άποψη του Τόλη Τερζή, ο 54χρονος προπονητής θα διατηρήσει -εκτός απροόπτου- την γνωστή ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων. Αυτό στο οποίο ποντάρει, πέραν της ποιότητας, είναι η αντίδραση των παικτών λόγω της δικής του παρουσίας αλλά και της κρισιμότητας του σημερινού ματς. 

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν λειτουργήσει άψογα ήδη μία φορά φέτος σε αλλαγή προπονητή, με… θύμα τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένη λοιπόν την… εξτρά διάθεση που “βγάζουν” όλοι τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, είναι λογικό ο Ένινγκ να ποντάρει στον άλλο… αέρα που έφερε η παρουσία του στην ομάδα. 

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν ως δεδομένα, ο Έμαν θα είναι στο τέρμα με την γνωστή τετράδα μπροστά τους. Δηλαδή οι Βέλεθ-Ρόουζ ως στόπερ και ο Σούντγκρεν με τον Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας, Σάσα-Ματίγια θα ξεκινήσουν στα χαφ, με τους Γκάμ, Φετφατζίδη κι Ντιγκινί πίσω από τον Ιντέγε.

Προτεινόμενα Άρθρα