Ο πρώην προπονητής του #ARISFC αποχώρησε από τον πάγκο των Βοιωτών

Τέλος ο Σπανός από τον Λεβαδειακό

Ο πρώην προπονητής του #ARISFC αποχώρησε από τον πάγκο των Βοιωτών

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός, καθώς η διοίκηση των Βοιωτών έκανε αποδεκτή την παραίτηση του.

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση 

Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή, οι ιθύνοντες της ομάδας της Βοιωτίας βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αιγιώτη κόουτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

Ο κ. Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση η οποία την έκανε δεκτή. Πριν από λίγο, ο κόουτς γνωστοποίησε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές και τους αποχαιρέτησε τονίζοντας την πεποίθησή του ότι, παρά το κακό ξεκίνημα, υπάρχουν οι δυνατότητες, αλλά και οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Λεβαδειακός ευχαριστεί τον Δημήτρη Σπανό για την εργατικότητα και το ήθος του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στη συνέχεια”.

Σοκ για ΤΣΣΚΑ: Ρήξη χιαστού ο Κλάιμπερν, χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν
Προηγούμενο άρθρο Σοκ για ΤΣΣΚΑ: Ρήξη χιαστού ο Κλάιμπερν, χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν
Επόμενο άρθρο Σάλκε και Ντόρτμουντ: Η ιστορία πίσω από το Revierderby
Σάλκε και Ντόρτμουντ: Η ιστορία πίσω από το Revierderby

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News