Η πρωτιά του Φετφατζίδη και του ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Superleague είναι πρώτος σε κλεψίματα, αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό ενώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη η κορυφή στις ασίστ του ανήκει, έχοντας ωστόσο δύο… συγκάτοικους.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνιστικά, βρίσκουν τον πραγματικό τους εαυτό το τελευταίο διάστημα και δείχνουν να ανακάμπτουν από το μη αναμενόμενο κακό ξεκίνημα της ομάδας. Βαθμολογικά ο ΑΡΗΣ μπορεί αυτή τη στιγμή να μοιράζεται την 7η θέση με τον Ατρόμητο, ωστόσο στο… πρωτάθλημα της στατιστικής κατέχει δύο πρωτιές.

Η πρώτη αφορά το σύνολο αφού μετά από 8 αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα με τα περισσότερα κλεψίματα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έχουν καταφέρει να επανακτήσουν την μπάλα από πόδια αντιπάλου 177 φορές, αριθμός που αποτελεί μέχρι στιγμής την κορυφαία επίδοση του πρωταθλήματος. Πίσω βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 173 ενώ στα κοντά είναι και η Ξάνθη.

Ατομικά, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο μοναδικός παίκτης του ΑΡΗ σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν που απολαμβάνει πρωτιά σε κάποιον τομέα της στατιστικής εικόνας του πρωταθλήματος. Οι 4 ασίστ – 7 συνολικά έχει η ομάδα- του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού (2 με Παναθηναϊκό, 1 με ΟΦΗ και 1 με ΠΑΟΚ) τον τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχοντας ωστόσο… συγκάτοικους, τους Νέιρα (ΟΦΗ) και Ριέρα (Αστέρας Τρίπολης) που έχουν επίσης τον ίδιο αριθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα