Ριμπερί: "Η Φιορεντίνα πίστεψε σε εμένα από την αρχή"

από Γιώργος Γκάτος

Τον θαυμασμό του για όλα όσα έχει βρει στην Φιροεντίνα εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην αντιμετώπιση που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν από τους οπαδούς της.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φιορεντίνα έκανε ο πρώην άσος της Μπάγερν Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εξέφρασε τον θαυμασμό του, για τα όσα έχει βρει μέχρι τώρα στους “βιόλα”, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

“Η Serie A είναι ένα καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν μου, τόσο όσον αφορά στα στάδια όσο και στους φιλάθλους. Μου αρέσει η κουλτούρα που υπάρχει εδώ, ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Η Φλωρεντία είναι ένα μέρος γεμάτο από εστιατόρια και γέφυρες και είναι υπέροχα όταν λάμπει ο ήλιος. Μου είναι δύσκολο βέβαια να τα χαρώ όλα αυτά καθώς είμαι πολλές ώρες στην προπόνηση και όταν τελειώνω, γυρίζω σπίτι για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.

Η Φιορεντίνα είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία, έχουν αγωνιστεί σε αυτήν οι Μπατιστούτα, Μπάτζο και Τόνι. Ο σύλλογος πάντα με πίστευε, από την αρχή.

Ο Μοντέλα είναι νεαρός προπονητής αλλά είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Μου αρέσει πολύ” ανέφερε στο επίσημο κανάλι της Serie A στο Youtube.

Αναφερόμενος στο χειροκρότημα που έτυχε από τους οπαδούς της Μίλαν έπειτα από το γκολ που πέτυχε στην ήττα των “βιόλα” με 3-1, ο ίδιος τόνισε: “Το Σαν Σίρο είναι ένα ξεχωριστό μέρος για να παίζεις ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα φανταστικό παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν και ήταν κάτι το συναρπαστικό να κερδίσω το χειροκρότημα των φίλων της”.

Προτεινόμενα Άρθρα