"Προβληματισμένοι που αργήσαμε να… ξυπνήσουμε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα στην Νέα Σμύρνη, καταθέτοντας την δική του άποψη για την απώλεια της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο διεθνής εξτρέμ παραδέχθηκε ότι υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας όμως ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάξει μπροστά. 

Για τον αγώνα: “Είμαστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Μας προβληματίζει ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά κοιτάμε την συνέχεια. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση. Ολα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα. Μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε λάθη. Θα κοιτάξουμε όμως το επόμενο ματς. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε”.

Για τις αλλαγές και κατά πόσο βοήθησαν την ομάδα: “Ετσι είναι στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος τα δίνεις όλα. Βοήθησαν σίγουρα οι αλλαγές. Ολοι οι παίκτες είναι το ίδιο σημαντικοί. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Ημασταν άτυχοι στα δοκάρια. Κοιτάμε μπροστά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα”.

Για την παρουσία του Φαν Σκιπ στην κερκίδα: “Ολοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε στην Εθνική. Και όλοι ελπίζουμε να κληθούμε σε αυτήν”.

Για την αμυντική συμπεριφορά του ΑΡΗ επί Ένινγκ: “Αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Οι άμυνες δίνουν αποτελέσματα. Προσπαθούμε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα βέβαια ήμασταν άτυχοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα