Με την πλάτη στον τοίχο ο προπονητής της Μπάγερν μετά τις συνεχόμενες ήττες

Διορία δύο αγώνων σε Κόβατς

Με την πλάτη στον τοίχο ο προπονητής της Μπάγερν μετά τις συνεχόμενες ήττες

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Γερμανία, ο Νίκο Κόβατς θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπάγερν τουλάχιστον για τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ.

Η χθεσινή (2/11) ντροπιαστική ήττα της Μπάγερν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1 ήταν το κερασάκι στην τούρτα των αρνητικών εμφανίσεων των Βαυαρών. Ήδη αμέσως μετά το παιχνίδι υπήρχαν φήμες για απομάκρυνση του Κόβατς.

Οι τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το «στρατόπεδο» του αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League είναι ότι ο Νίκο Κόβατς παραμένει στο… τιμόνι της Μπάγερν Μονάχου τουλάχιστον για τα επόμενα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ. Αυτό αναφέρει στο Twitter και ο ρεπόρτερ της γερμανικής ομάδας στην «Bild», Κρίστιαν Φαλκ.

Πηγή: sdna.gr

Το "νταμπλ νταμπλ" του Μόρις και τα κλεψίματα του Φλιώνη
Προηγούμενο άρθρο Το "νταμπλ νταμπλ" του Μόρις και τα κλεψίματα του Φλιώνη
Επόμενο άρθρο Προβληματισμός και για Μιλόσεβιτς
Προβληματισμός και για Μιλόσεβιτς

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News