Ιδιες συμπεριφορές, διαφορετική κατάληξη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίδραση στις κόκκινες του αντιπάλου και τα δεκάλεπτα… ξεσπάσματα

ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός και Πανιώνιος-ΑΡΗΣ. Δύο παιχνίδια με διαφορετική κατάληξη για τους “κιτρινόμαυρους” αλλά κοινά σημεία αναφοράς ως προς την αγωνιστική παρουσία των “κιτρινόμαυρων”. 

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ κλήθηκε δύο φορές να παίξει με παίκτη παραπάνω. Τόσο όμως στην αποβολή του Μόραρ όσο και σε εκείνη του Μιλόγεβιτς, περισσότερο αποσυντονίστηκε παρά τις εκμεταλλεύτηκε. 

Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα έδειξε να “ψάχνεται”, με την διαφορά ότι κόντρα στον Πανιώνιο παρολίγο να το πληρώσει κιόλας αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην ουσία σώθηκε από το ξέσπασμά της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το ίδιο χρονικό διάστημα που… ξύπνησε και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τόσο προχθές όσο και με τους Αγρινιώτες ο ΑΡΗΣ “μεταλλάχθηκε” στα τελευταία δέκα λεπτά αυτών των δύο αγώνων. Πίεσε και δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες. Κάτι που το προηγούμενο διάστημα έκανε με μεγαλύτερη διάρκεια και σταδιακά καλείται να το παρουσιάσει ξανά, με τέτοιο τρόπο βέβαια που δεν θα αλλοιώνει την αμυντική του λειτουργεία.

Προτεινόμενα Άρθρα