Τα "μηνύματα" του πάγκου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην Νέα Σμύρνη ο Μίχαελ Ένινγκ εμπιστεύτηκε για ακόμη μία φορά την ίδια ενδεκάδα. Μόνο για πρώτη φορά δεν τον δικαίωσε.

Η εικόνα δεν ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, με τη διαφορά ότι δεν ήρθε νωρίς το γκολ που θα βοηθούσε αρκετά τους “κιτρινόμαυρους”. Μέχρι που άλλαξαν τα πρόσωπα. 

Τόσο κόντρα στον Παναιτωλικό όσο και με τον Πανιώνιο, ο ΑΡΗΣ άρχισε να… ξυπνάει όταν ήρθαν οι κινήσεις από τον πάγκο. Κάπως αργοπορημένα βέβαια στην Νέα Σμύρνη – ο Ένινγκ δεν συμφώνησε με αυτό όταν ρωτήθηκε- αλλά συνέβαλαν στην αντεπίθεση του τελευταίου δεκαλέπτου και στον βαθμό της ισοπαλίας. 

Τόνσο, Μαντσίνι και Λάρσον άλλαξαν την εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά. Η ουσία όμως ήταν αλλού. Οτι δηλαδή για δεύτερο σερί ματς ο πάγκος… έστειλε μηνύματα και ενδεχομένως παίκτες ο Τόνσο να αξίζουν μία ευκαιρία στο βασικό σχήμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Τόσο βάσει της δικής του απόδοσης όσο και εκείνης των παικτών που ξεκινούν τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν αποκλείεται να είναι αυτό στο οποίο ενδεχομένως ο Ένινγκ να αλλάξει κάππια πράγματα στην ενδεκάδα. Ή έστω να το σκεφτεί περισσότερο. Κάτι που θα φανεί μετά την Πέμπτη, όταν θα αρχίσουν και οι δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα του αγώνα της επόμενης Κυριακής (10/11).

Προτεινόμενα Άρθρα