Ηρεμία θα φέρει το… εύκολο γκολ!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ στη Νέα Σμύρνη παρουσίασε εικόνα…Βόλου! Στο πρώτο ημίχρονο είναι ανεξήγητη η μέτρια εικόνα της ομάδας, απέναντι σε ένα σύνολο παικτών κατώτερης δυναμικότητας, αλλά με περίσσιο πάθος που προέκυπτε από το αίσθημα της επιβίωσης που είχε ο γηπεδούχος.

Πέταξε 2 ακόμα βαθμούς με τον αντίπαλο να έχει και πάλι 10 τελικές λιγότερες, να έχει 1 μόλις σουτ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο που κόντραρε και μπήκε γκολ και φυσικά εκτός από ατυχία στις φάσεις των δοκαριών είχε και την έλλειψη ικανότητας στο να τελειώσει τις φάσεις.

Ο ΑΡΗΣ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος παίζει καλό ποδόσφαιρο. Γιατί όταν δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες, έχεις και πάλι 2 δοκάρια, ένα γκολ, δεν γίνεται να πληρώνεις και πάλι την 1 φάση του αντιπάλου που μάλιστα έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Όταν την έχεις όμως ήδη πληρώσει είναι αδικαιολόγητο το γεγονός ότι μπαίνεις με…τουπέ απέναντι σε μία ομάδα που παίζει…τελικό. Δεν γίνεται να πρέπει να δεχθείς γκολ για να πας στο…μονότερμα και να χάνεις την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Ο ΑΡΗΣ έχει δημιουργούς εξαιρετικούς στο παιχνίδι του και είναι αλήθεια ότι πονάει στο εύκολο γκολ. ΑΥΤΑ είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει και δεν αλλάζει. Αυτός είναι ο Ιντέγε, αυτός ήταν πάντα. Ο ΑΡΗΣ δεν είχε ποτέ ένα παίκτη που να κάνει τόσες πολλές δουλειές ως φορ μέσα στο γήπεδο, αλλά παράλληλα αυτή την στιγμή πληρώνει ότι δεν έχει έναν παίκτη που να βρίσκει το εύκολο γκολ. Πέρσι είχε τον Ματέο Γκαρσία που τις χαμένες ευκαιρίες, τις έκανε γκολ. Δείτε πώς και πέρσι ο ΑΡΗΣ έχανε ευκαιρίες και ο Ματέο βρήκε γκολ γιατί ήταν στην σωστή θέση για να πάρει το…ριμπάουντ και να σκοράρει.

Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να ισοπεδώσουμε τα πάντα όσο και αν μία απώλεια βαθμών με τον τελευταίο δεν πρέπει να περάσει ως…φυσιολογικό. Κάθε άλλο. Το να εμφανίζουμε όμως συμπτώματα ανάλογα με το τι συνέβη στο ματς με την Λαμία στο Βικελίδης δεν οδηγεί πουθενά.

Προτεινόμενα Άρθρα