Ενδεκάδα… διαρκείας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάτι αρκετά αξιοσημείωτο αλλά και κάτι που ενδεχομένως να έκανε τον κύκλο του

Το ζητούμενο στον φετινό ΑΡΗ είναι η σταθερότητα που δεν έχει βρει ακόμα. Τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και από πλευράς απόδοσης. Ακριβώς το αντίθετο, ισχύει όσον αφορά την ενδεκάδα του. 

Στην Νέα Σμύρνη οι “κιτρινόμαυροι” συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενα παιχνίδια έχοντας την ίδια αρχική ενδεκάδα, πλην δύο πολύ συγκεκριμένων εξαιρέσεων. 

Η μία είναι ο Έμαν που “μπήκε” στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του Κουέστα. Η άλλη είναι ο Μπα, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην ΑΕΛ λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σάσα. 

Από εκεί και πέρα δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τα πρόσωπα με τα οποία ξεκινάει ο ΑΡΗΣ κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές βέβαια δεν χρειαζόταν κιόλας. Σε άλλες θέσεις έχουν βρεθεί οι σταθερές. Σε άλλες δεν υπάρχουν επιλογές ενώ είναι εκείνες στις οποίες οι εναλλακτικές είτε δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη είτε είναι ανέτοιμες. 

Στα τελευταία δύο ματς πάντως ο πάγκος στέλνει τα “μηνύματά” του. Και με δεδομένο ότι κόντρα στον Πανιώνιο μία-δύο περιπτώσεις παικτών έδειξαν να μην “τραβάνε”, δεν είναι απίθανο ο Μίχαελ Ένινγκ να κάνει τις πρώτες του παρεμβάσεις στην ενδεκάδα εν όψει Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από την Πέμπτη.

Προτεινόμενα Άρθρα