Σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο υπάλληλος που επιτέθηκε στον Διούδη

από AllAboutARIS

Σε απολογία κλήθηκαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο υπάλληλός της που τραμπούκισε, έβρισε και απώθησε τον τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας, Σωκράτη Διούδη.

Όσο κι αν τα περισσότερα ΜΜΕ σιωπούν, όσο κι αν παρακμιακά Μέσα που… υπηρετούν την αλήθεια ξαφνικά δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν έμαθαν τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, όσο κι αν ιστοσελίδες ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να βγάλουν τρελούς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον διεθνή τερματοφύλακα, Σωκράτη Διούδη, τελικά δεν κατάφεραν να κρύψουν την αλήθεια.

Η φυσούνα της Τούμπας μετατράπηκε σε… ζούγκλα μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει στην πειθαρχική επιτροπή.

Μαζί θα κληθεί να λογοδοτήσει και ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Σωκράτη Διούδη, τον έβρισε χυδαία και τον απώθησε, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού στους αστυνομικούς της αθλητικής βίας. Ο – δηλωμένος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως φροντιστής – Ι. Μελετλίδης θα καθίσει στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή για να απολογηθεί για όσα δημιούργησε στη φυσούνα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον Μελετλίδη σε απολογία έπειτα από την έκθεση της αστυνομίας. Μια είδηση πολύ σοβαρή, αφού αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τις συνθήκες οι οποίες επικράτησαν στην Τούμπα και για τις οποίες έκανε λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή της την Κυριακή, μιλώντας για τραμπουκισμούς και ύβρεις προς μέλη της αποστολής της.

Τη στιγμή, μάλιστα, που φέρεται να έχει χτυπηθεί ένας διεθνής τερματοφύλακας από φροντιστή μεγάλης ΠΑΕ, κάποια παρακμιακά Μέσα επιμένουν να κρύβουν την είδηση. Και να θεωρούν πιο σοβαρό την κλήση σε απολογία ενός προπονητή που έχει γίνει στόχος τραμπούκων (σ.σ. Δώνη), βάζοντας τον ξεκάθαρα στο στόχαστρο.

Αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις εξείς παραβάσεις:  ΣΤ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδης (φροντιστής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/19/2353160 από 5/11/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

πηγή: to10.gr

Προτεινόμενα Άρθρα