"Θα μπούμε αποφασισμένοι για την νίκη, πάντα κοντά μας ο κόσμος"

από AllAboutARIS

Ο Αμπού Μπα μίλησε στην κάμερα της Nova για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, το φιλόξενο κλίμα που συνάντησε και την δύναμη που προσφέρει ο κόσμος του ΑΡΗ στην ομάδα. Παράλληλα έκανε αναφορά και στα χαρακτηριστικά που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμπού Μπα στην κάμερα της Nova:

Για την απόφαση να έρθει από την Γαλλία στην Ελλάδα: “Το εξωτερικό δεν ήταν κάτι που με φόβιζε. Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθούσα και ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση.”

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ: “Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο καιρός, πολύ πιο ζεστός από την Γαλλία. Επίσης θα μου μείνει έντονα το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα στο Βικελίδης και η στήριξη του κόσμου. Είναι κοντά στην ομάδα ανεξάρτητα από τις συνθήκες και δίνει πολύ δύναμη και υποστήριξη.”

Για την ελληνική φιλοσοφία παιχνιδιού: “Στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο αμυντικά, αυτό έχω διαπιστώσει.”

Για τα χαρακτηριστικά του: “Είμαι box to box παίκτης. Θέλω να κυνηγώ την μπάλα, να την κόβω και να την προωθώ στους επιθετικούς.”

Για το αν μίλησε νωρίτερα με κάποιον συμπαίκτη του για να έρθει στον ΑΡΗ: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα τον χρόνο να μιλήσω με κάποιον. Όταν όμως ήρθα εδώ, βρήκα υποδοχή, μίλησα με Ιντέγε, Ρόουζ, Ντιγκινί και όλα έγιναν πιο εύκολα.”

Για το ματς με Αστέρα: “Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή ομάδα αλλά ο στόχος του ΑΡΗ είναι φυσικά η νίκη.”

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους του ΑΡΗ: “Θα μπούμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι για την νίκη, είναι το μόνο που μπορώ να πω.”

Για τα ποδοσφαιρικά είδωλά του: “Ο Μπουσκέτς είναι από τους παίκτες που θα ήθελα να μοιάσω και να υιοθετήσω το στυλ του. Μ’αρέσουν εννοείται και οι Τολισό και Πογκμπά.”

Προτεινόμενα Άρθρα