"Πολύ χαρούμενος για την ασίστ, βασική προτεραιότητα να είμαι καλός αμυντικός" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε στην δική του απόδοση αλλά και την εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού που έφερε εν τέλει τη νίκη στον ΑΡΗ ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΑΡΗ στη μικτή ζώνη:

Για την εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού: “Πριν το παιχνίδι ήταν αποκλειστικός και μοναδικός στόχος η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε αλλά εν τέλει πήραμε την νίκη. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε.

Για το γκολ και την ασίστ στα τελευταία δύο παιχνίδια:

Η βασική μου προτεραιότητα μου είναι να είμαι ένας καλός αμυντικός. Στο προηγούμενο παιχνίδι έβαλα ένα γκολ, σήμερα έδωσα μια ασίστ σε ένα πολύ καλό μου φίλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος.”

Για το αν είναι στόχος του ΑΡΗ η έξοδος στην Ευρώπη και αν θα το επαναλάβουν και φέτος:

“Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα. Στόχος μας είναι η 4η θέση, όχι απλά η Ευρωπαϊκή έξοδος. Το κύπελλο είναι και αυτό στο μυαλό μας. Ξεκινήσαμε άσχημα την χρονιά, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι.”

Δείτε παρακάτω και το βίντεο των δηλώσεων του Λίντσει Ρόουζ:

Προτεινόμενα Άρθρα