Νικητής αλλά διπρόσωπος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε μία καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους στην επανάληψη

Ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε τις πολύ καλές του επιδόσεις στα πρώτα ημίχρονα. Οπως και ότι όταν προηγείται, έχει τα γνωστά του θέματα διαχείρισης. 

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τα εννέα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με μία εμφάνιση και μία αντίδραση την οποία ήθελε και περίμενε ο Μίχαελ Ένινγκ. Μέχρι να έρθει το γκολ του Αστέρα Τρίπολης από το… πουθενά και ένα δεύτερο ημίχρονο πολύ διαφορετικό. 

Ο ΑΡΗΣ άλλαξε προς το χειρότερο την εικόνα του στην επανάληψη. Δεν απειλήθηκε από τον Αστέρα με εξαίρεση το φάουλ στο φινάλε και ένα σουτ του Τασουλή λίγο νωρίτερα. Από την άλλη όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία καλή στιγμή στην εστία του Παπαδόπουλου, αποτελέσμα της δυσλειτουργίας που είχε μεσοεπιθετικά και στο επιθετικό του τρανζίσιον απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν τον πίεσε ψηλά αλλά άφησε πολύ χώρο στην πλάτη της για να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. 

Μπορεί η ομάδα να μην πλήρωσε αυτήν την παρουσία της στην επανάληψη αλλά σίγουρα θα την απασχολήσει στο διάστημα της διακοπής ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα