Ο Ένινγκ… ξαναβλέπει τους "μικρούς"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σημερινό φιλικό του ΑΡΗ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα έχει και… άρωμα Κ-19

Αυτή η φιλική αναμέτρηση δίνει την ευκαιρία στον Γερμανό τεχνικό να τσεκάρει και κάποιους “μικρούς” από την 2η ομάδα η οποία πάντως δεν του είναι τόσο άγνωστη. 

Ο 54χρονος τεχνικός είχε παρακολουθήσει την τελευταία αναμέτρηση της Κ-19 με τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σαββατοκύριακο, συν την καθημερινή… τριβή που υπάρχει.

Από την περίοδο που ο Τόλης Τερζής ήταν υπηρεσιακός προπονητής υπάρχει κάθε μέρα και ένα διαφορετικό γκρουπ παικτών της 2ης ομάδας το οποίο παίρνει μέρος στις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες υπάρχουν επτά παίκτες από τους “μικρούς” οι οποίοι προπονούνται με την πρώτη ομάδα -λόγω και της διακοπής- με πρωτοβουλία του Τερζή και την σύμφωνη γνώμη του Ένινγκ ο οποίος σιγά-σιγά αποκτάει μία εικόνα την nouvelle vague του ΑΡΗ.

Σήμερα βέβαια θα είναι πολύ διαφορετικά αφού θα τους τεστάρει σε συνθήκες αγώνες και μάλιστα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ενα στοιχείο που μπορεί να δώσει κίνητρο ή να δημιουργήσει πίεση. Ανάλογα με την διαχείριση του καθενός… 

Προτεινόμενα Άρθρα