Λάρσον για… κορυφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο διαφορετικός ρόλος του Σουηδού, τον οποίο όμως γνωρίζει αρκετά καλά.

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν αρκετά πειραματική αλλά εδωσε ευκαιρίες σε πολλούς. Οπως ο Ντάνιελ Λάρσον. 

Ο Σουηδός είναι ένας παίκτης ο οποίος από την πρώτη στιγμή λογίζεται ως μία επιλογή στα εξτρέμ. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι μία ακόμα θέση την οποία γνωρίζει αρκετά καλά είναι αυτή στην οποία αγωνίστηκε σήμερα. Δηλαδή του κεντρικού επιθετικού. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο 31χρονος άσσος ήταν η αιχμή του δόρατος στο 4-2-3-1 του Ένινγκ ενώ με την είσοδο του Διαμαντόπουλου αγωνίστηκαν μαζί ως δίδυμο στην επίθεση. 

Παρά το μόνιμο πρόβλημα στο γόνατο ο Λάρσον μπόρεσε να βγάλει όλο το 90λεπτο. Ηταν ορεξάτος, πήρε πρωτοβουλίες και σε πολλές στιγμές ανέβαζε την επιθετική ένταση της ομάδας όταν είχε την μπάλα στα πόδια, κινούμενος σε όλους τους χώρους του μισού της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. 

Ο Ένινγκ πιστεύει στις ικανότητες του Λάρσον και σίγουρα χάρηκε με αυτό που είδε σήμερα. Συν ότι ο Σουηδός ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε μία θέση όπου ο ΑΡΗΣ πλην του Ιντέγε στερείται επιλογών. Και ενδεχομένως στο μέλλον να κληθεί να βοηθήσει σε αυτήν. 

Προτεινόμενα Άρθρα