Στα πάνω τους οι Αργεντίνοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα θετικά του σημερινού φιλικού με την ΤΣΣΑ Σόφιας σίγουρα συγκαταλέγονται και οι Αργεντίνοι της ομάδας.

Ντάνιελ Μαντσίνι, Μάρτιν Τόνσο και Νίκο Μαρτίνες συνέθεσαν την τριπλέτα πίσω από τον Ντάνιελ Λάρσον, κάνοντας ένα αρκετά καλό παιχνίδι κόντρα στους Βούλγαρους. 

Αυτός που ξεχώρισε βέβαια ήταν ο Μαντσίνι. Σκόραρε το πρώτο γκολ του ΑΡΗ ενώ από δικό του κλέψιμο και σουτ ξεκίνησε το 2-0 του Τόνσο. Πήρε πολλές προσπάθειες από τα αριστερά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε απλά και συνεργάστηκε πολύ καλά με τους υπόλοιπους τρεις παίκτες που είχε ο ΑΡΗΣ μεσοεπιθετικά. 

Σε μία-δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει σκοράρει ακόμη ένα γκολ, δείχνοντας και αυτός ότι μπορεί να υπολογίζεται για την αρχική ενδεκάδα εν όψει των επόμενων αγώνων. Με μία εμφάνιση βέβαια η οποία αποτελεί συνέχειας της πολύ καλής εικόνας του στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. 

Εξίσου καλός ήταν και ο Τόνσο ο οποίος αρχικά έπαιξε μπροστά και στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε στα χαφ. Ετρεξε πολύ και βοήθησε ανασταλτικά κλέβοντας μπάλες, με καλή κίνηση στο γκολ που πέτυχε. 

Ενα τέτοιο θα μπορούσε να έρθει και για τον Νίκο Μαρτίνες, ειδικά στο σουτ που επιχείρησε στο 81ο λεπτό. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βοήθησε πολύ στο κράτημα της μπάλας και στην προώθησή της από το κέντρο στην επίθεση, παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά τα οποία του έλειψαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 

Προτεινόμενα Άρθρα