Αρέσει ο Λιθοαΐν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις καλές περιπτώσεις για την θέση του τερματοφύλακα

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο ΑΡΗΣ έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για την θέση του τερματοφύλακα όπου είνα πολύ πιθανό να γίνει κίνηση. 

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας τους είναι αυτή του Ραούλ Λιθοαΐν. Η περίπτωση του Ισπανού στην οποία είχε γίνει αναφορά και μέσω του AllAboutARIS On AIR. 

Ο παίκτης έχει προταθεί στον ΑΡΗ εδώ και περίπου τρεις μήνες και έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι “κιτρινόμαυροι”. Οπως για παράδειγμα την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια. 

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι “προϊόν” των ακαδημιών της Λας Πάλμας. Εγινε επαγγελματίας το 2012 και ήταν κάτοικος των Κανάριων Νήσων μέχρι το 2018. Το καλοκαίρι του περασμένου έτους συμφώνησε με την Αλκορκόρν από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο, παραμένοντας χωρίς ομάδα. Ενα στοιχείο που βοηθάει ακόμα πειρσσότερο την περίπτωσή του.

Ο ΑΡΗΣ έχει κάνει ήδη την απαραίτητη διερευνητική επαφή και έχει εικόνα για τις απαιτήσεις του αριστεροπόδαρου τερματοφύλακα. Είναι στα υπόψιν αλλά δεν αποκλείεται μέχρι τον Ιανουάριο να προκύψει και κάποια ακόμα περίπτωση. 

Για να προχωρήσει πάντως τόσο αυτή του Λιθοαΐν όσο και οποιαδήποτε άλλη θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με την οικονομική πολιτική της ομάδας. 

Ο Λιθοαΐν έχει 32 συμμετοχές στην Primera Division με την Λας Πάλμας και άλλες 35 με την Αλκορκόρν στην Segunda Division, μετρώντας επίσης 20 συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας. 

Προτεινόμενα Άρθρα