Ένινγκ: "Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να νιώσει άνετα σε καμία στιγμή"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μίκαελ Ένινγκ στάθηκε στην καλή εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του

“Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου. Τα δώσαμε όλα για 98 λεπτά. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, δεν είμαι ικανοποιημένος που φεύγουμε μόνο με τον βαθμό. Τα όσα έγιναν μας δίνουν ώθηση για τη συνέχεια ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης στο επόμενο ματς” τόνισε αρχικά.

Για τα όσα έγιναν με το VAR: “Δεν είναι το στυλ μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ό,τι έγινε, έγινε”.

Για το πως νιώθει που η ομάδα του δεν έφυγε με τη νίκη: “Η βαθμολογία αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο σημαντική. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο έξοχες ευκαιρίες. Πιέσαμε ψηλά. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να νιώσει άνετα. Παρότι με δέκα παίκτες μετά την αμφιλεγόμενη αποβολή, πετύχαμε το γκολ και προηγηθήκαμε. Στο τέλος, έτσι όπως ήρθε το ματς, έπρεπε απλά να το βγάλουμε για να φύγουμε έστω με τον βαθμό”.

Για τον Τσιλιγγίρη:

“Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ότι μας κράτησε στο παιχνίδι στο τέλος, αλλά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι”

Για το αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας:

“Είναι γεγονός ότι μας έλειψε τελευταία στιγμή ο Σούντγκρεν. Για αρχή ας κρατήσουμε ότι υπάρχει ένα καλό μπακ απ. Εδειξε ότι ξέρει πολύ καλά την θέση. Το τι θα γίνει στο μέλλον, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.”

Για το αν ο ΑΡΗΣ πρέπει να εμπιστευτεί τους υπάρχοντες τερματοφύλακες και δεν πρέπει να κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο:

“Προς το παρόν χαιρόμαστε που πήγε καλά σήμερα. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Έμαν και χαιρόμαστε που θα έχουμε δύο υγιείς τερματοφύλακες.”

 

Προτεινόμενα Άρθρα