Άρεσε με ΤΣΣΚΑ, πέτυχε με ΑΕΚ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Μίχαελ Ένινγκ προχώρησε σε μία δοκιμή η οποία αποδείχθηκε προφητική.

Το παιχνίδι με τους Βούλγαρους ήταν μία ευκαιρία ώστε ο Γερμανός να τσεκάρει στην επίθεση τον Ντάνιελ Λάρσον, με δεδομένο ότι πλην του Δημήτρη Διαμαντόπουλου δεν υπάρχει άλλη επιλογή πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε. 

Σε εκείνο το ματς λοιπόν ο Σουηδός εξτρέμ τα πήγε αρκετά καλά. Μπορεί να μην σκόραρε αλλά έβγαλε τον… περσινό του εαυτό, έδωσε ταχύτητα και άλλη ένταση στην επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Από την στιγμή λοιπόν που χθες ο Ιντέγε είδε την κόκκινη του Ευαγγέλου, ο Ένινγκ δεν προώθησε τον Ντιγκινί στην κορυφή αλλά… θυσίασε τον Φετφατζίδη και πέρασε τον Λάρσον σε ρόλο φορ. Και δικαιώθηκε με το γκολ που σκόραρε αλλά και την γενιότερη παορυσία του. 

Η χθεσινή του παρουσία ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι η εμφάνισή του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν ήταν τυχαία αλλά απόδειξη ότι αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Και με δεδομένο ότι ο Ιντέγε θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Λαμία, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κορυφή της επίθεσης. Απέναντι σε μία Λαμία βέβαια η οποία παίζει πολύ κλειστά και ενδεχομένως να μην ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του.

Προτεινόμενα Άρθρα