Το πρόγραμμα του ΑΡΗ μέχρι τα Χριστούγεννα (pic)

από AllAboutARIS

Ευκαιρία για νίκες στο Κλεάνθης Βικελίδης, τεστάρεται στα εκτός με δοκιμασίες σε Περιστέρι, Κρήτη και ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό.

Ο ΑΡΗΣ με τη χθεσινή ισοπαλία στο Ολυμπιακό στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τους 16 βαθμούς και την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Η συνέχεια των κιτρινόμαυρων τον μήνα Δεκέμβριο περιλαμβάνει 5 παιχνίδια έως ότου η ομάδα πάει στην διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και επιστρέψει για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μέχρι τότε όμως έχει να δώσει σημαντικά παιχνίδια και να έρθει αντιμέτωπος με δύσκολες εκτός έδρας προκλήσεις στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά.

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει στον τελευταίο μήνα του χρόνου με το παιχνίδι απέναντι στην Λαμία στις 1/12 (17:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δηλαδή μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τρίποντο που μπορεί να τον φέρει στην 3η θέση άμεσα. Συνεχίζει στις 8/12 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι και αμέσως μετά πηγαίνει στην Κρήτη (14/12) για ακόμα μία απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία (στην πρεμιέρα του 2ου γύρου).

Στο προτελευταίο ματς πριν την διακοπή υποδέχεται τον Βόλο στο Βικελίδης σε μία must win αναμέτρηση ενώ στις 22/12 κατηφορίζει και πάλι στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα