Ο πόντος και η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ανήκουν στο παρελθόν από σήμερα για τον ΑΡΗ

Στην άκρη το ΟΑΚΑ, "βλέπει" Λαμία

Ο πόντος και η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ανήκουν στο παρελθόν από σήμερα για τον ΑΡΗ, ο οποίος αρχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Φθιωτούς #ARISFC #ARIS

Απογευματινή προπόνηση με χαλάρωμα σήμερα για τους παίκτες

Καλή η εμφάνιση του ΟΑΚΑ, καλός και ο βαθμός της ισοπαλίας. Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και υπάρχει ακόμα δρόμος. Κάτι το οποίο γνωρίζει ο ΑΡΗΣ. 

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζει την προετοιμασία της για το νέο εμπόδιο το οποίο θα βρει μπροστά της. Αυτό δηλαδή της Λαμίας την οποία υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (01/12) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Το τελευταίο αποτέλεσμα και το αήττητο σερί των τελευταίω αγωνιστικών έχουν αλλάξει σημαντικά το κλίμα στην ομάδα και της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Στοιχεία τα οποία θα χρειαστεί στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά της. 

Οσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ θα κάνουν ένα χαλάρωμα το απόγευμα και αύριο θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί εν όψει του αγώνα με την Λαμία.

"Κάκο σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να σε…συλλάβουν" (pic)
Προηγούμενο άρθρο "Κάκο σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να σε…συλλάβουν" (pic)
Επόμενο άρθρο Αναμονή για Τόνσο
Αναμονή για Τόνσο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News