Βόμβα στο Μόναχο: Η Λεβερκούζεν σόκαρε την Μπάγερν!

από AllAboutARIS

Τον τελευταίο καιρό έμοιαζε διαστημική. Από την στιγμή που άλλαξε προπονητή μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 16-0. Κι όμως, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Οι ασπιρίνες βρήκαν τρόπο και απέδρασαν με το διπλό από την έδρα της Μπάγερν (1-2) κι έβαλαν ακόμα περισσότερη φωτιά στην απίθανη φετινή Bundesliga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης έκπληξης ο Λίον Μπέιλι. Ο Τζαμαϊκανός θύμιζε Μπολτ, τα σπριντ του ήταν ένας διαρκής μπελάς για την άμυνα της Μπάγερν που δεν τον έπιανε ούτε με λάσο. Δύο έξοχα τελειώματα (10’, 35’) μετά από ισάριθμες μπαλιές του Φόλαντ στον κενό χώρο έφεραν ισάριθμα γκολ, με την Λεβερκούζεν να απαντά άμεσα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Τόμας Μίλερ (34’).

Παρά το μονότερμα που ακολούθησε στην επανάληψη και τις ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες (ανάμεσα τους ένα δοκάρι με τον Γκορέτσκα) η ομάδα του Μονάχου δεν βρήκε ποτέ απάντηση, κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε μετά την αποβολή του Τα.

Οι ασπιρίνες άντεξαν ως το τέλος και με το 1-2 πλησίασαν ακόμα περισσότερο την ζώνη του Champions League, αφήνοντας τους Βαυαρούς στο -3 από την κορυφή.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα