Στην τελική ευθεία για τον Ιανουάριο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ διανύει τους πρώτους μήνες του Δεκεμβρίου, έχοντας πλέον λιγότερο από έναν μήνα μέχρι να μπει στους ρυθμούς της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι την διακοπή των γιορτών υπάρχουν τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και η σταθεροποίηση της ομάδας στην πρώτη 6άδα είναι το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της. Παράλληλα όμως υπάρχει και το θέμα του ρόστερ.

Στο συγκεκριμένο ήταν που αναλώθηκε και η χθεσινή συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα. Μόνο που το όποιο πλάνο υπάρχει θα επηρεαστεί και από τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.

Ηδη από τις επιλογές του Ένινγκ τις τελευταίες αγωνιστικές, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα για ορισμένες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Την ώρα βέβαια που υπάρχουν κάποιοι παίκτες στο ροτέισον του Γερμανού αλλά το μέλλον τους σε αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Στην πρώτη κατηγορία ήδη οι μάνατζερ κάποιων εξ αυτών έχουν αρχίσει να “ψάχνονται” και αυτοί για τους πελάτες του μαζί με τον ΑΡΗ, ο οποίος κινείται επίσης προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην Αλκμήνης γνωρίζουν άλλωστε ότι εφόσον βρεθεί ομάδα για ορισμένους θα είναι πιο εύκολη η αποχώρησή τους και με μικρότερο κόστος για τον σύλλογο.

Επιλογές υπάρχουν για τις θέσεις όπου έχει κριθεί απαραίτητη η ενίσχυση, μαζί με την προώθηση κάποιων παικτών από την 2η ομάδα. Ανάλογα λοιπόν με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν και την ελάφρυνση του μπάτζετ, θα προχωρήσει ο ΑΡΗΣ στον Ιανουάριο που έχει μπροστά του.

Προτεινόμενα Άρθρα