Ο Γκάμα… δικαιώνει τον Ένινγκ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Πορτογάλος το τελευταίο διάστημα

Μέχρι και πριν το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, ένα από τα ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί είχαν να κάνουν με την… εμμονή του Μίχαελ Ένινγκ όσον αφορά τον Μπρούνο Γκάμα. 

Ο Πορτογάλος ναι μεν επέστρεψε αρκετά καλύτερος φέτος αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο, βάσει και της ποιότητάς του. 

Ενδεικτικό είναι ότι ο Μάρτιν Τόνσο προοριζόταν για να τον αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, πριν όμως η τύχη γυρίσει την πλάτη στον Αργεντινό με τον τραυματισμό του. 

Ο Γκάμα λοιπόν παρέμεινε στην ενδεκάαδα και την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο ορεξάτος αλλά πήρε πολλές και πετυχημένες πρωτοβουλίες κόντρα στην Λαμία. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του και γεινότερα αποτέλεσε εκείνο τον παίκτη που χρειάζεται μία ομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Άσχέτως που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Με αυτήν την εμφάνιση ο Γκάμα δικαίωσε και τον Ένινγκ για την επιμονή που έδειξε στο πρόσωπό του, σταθεροποιώντας φυσικά ακόμα περισσότερο την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα