"Τρίποντο"… επαναφοράς στο Περιστέρι

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έκανε γκέλα με τη Λαμία και απόψε (19:30) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο θέλει μόνο νίκη για να μείνει στην τροχιά της πρώτης τριάδας της Superleague.

Με την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έπεσε στην 7η θέση, ενώ με νίκη μπορούσε να πιάσει την 3η, και απόψε θέλει να διορθώσει αυτό το “λάθος”. Αν οι “κιτρινόμαυροι” φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι, θα ξαναφτάσουν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν από μία εβδομάδα.

Ο ΑΡΗΣ έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς στην έδρα του και η καλύτερη συγκομιδή μακριά από το “Βικελίδης” είναι πλέον μονόδρομος για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της. Ένα απ’ αυτά τα ματς είναι και το αποψινό. Ο Ατρόμητος δεν θυμίζει την περσινή ομάδα που εντυπωσίασε και ο σοβαρός ΑΡΗΣ μπορεί να φύγει από την έδρα του με το “τρίποντο”.

Το ιδιαίτερο της αναμέτρησης είναι ότι η αθηναϊκή ομάδα άλλαξε προπονητή και πως το ντεμπούτο του στον πάγκο της θα κάνει ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Σάββας Παντελίδης.

Την ίδια ώρα, ο Μίχαελ Ένινγκ άφησε εκτός αποστολής τον Απόστολο Τσιλιγγίρη και συμπεριέλαβε σ’ αυτήν τον Χουλιάν Κουέστα. Πιθανότατα τη θέση βασικού θα πάρει ο Φαμιάν Έμαν, ενώ εκτός παραμένει για δεύτερη εβδομάδα ο τιμωρημένος Μπράουν Ιντέγε.

Η αποστολή του Άρη: Έμαν, Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Σούντγκρεν, Αμπού Μπά, Τόνσο, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας. Βοηθοί του οι Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR ορίστηκαν οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής είναι ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

Προτεινόμενα Άρθρα