Σαν τη μύγα μες στο γάλα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παραπάνω από ουσιαστική η εμφάνιση του διεθνή άσσου, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ έπειτα από δέκα αγωνιστικές

Στα δύσκολα παιχνίδια και όταν το πλάνο μίας ομάδας δεν “βγαίνει” επιθετικά, είναι οι στιγμές που περιμένει τους ποιοτικούς της παίκτες να βγουν μπροστά. Όπως έγινε χθες στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν… όαση για τον ΑΡΗ κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ό,τι καλό δημιούργησαν οι “κιτρινόμαυροι” ήρθε από δικές του προσπάθειες. 

Στο πρώτο μέρος πήρε πολλές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά, κερδίζοντας πολλά κόρνερ τα οποία όμως η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε. Μέχρι που πάτησε στην περιοχή στις καθυστερήσεις και με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Γκάμα για το 1-1. Μία περίτεχνη ενέργεια του Πορτογάλου, ο οποίος ακολούθησε σε απόδοση τον διεθνή εξτρέμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο ΑΡΗΣ δυσκολευόταν πάλι στην τελική προσπάθεια, ο Φετφατζίδης δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 79′. Και φυσικά ήταν αυτός που στις καθυστερήσεις το πήρε πάνω του και με ωραία προσπάθεια έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τον ΑΡΗ.

Η χθεσινή εμφάνιση ήταν συνέχεια της γενικότερης καλής παρουσίας του Φετφατζίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι διανύει περίοδο φόρμας. Κάτι το οποίο ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη, ειδικά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Προτεινόμενα Άρθρα