Ο Βέλγος επιθετικός έχει βρει τον πολύ καλό του εαυτό από τη στιγμή που πήγε στους "νερατζούρι"

Ο Σο… υποδέχθηκε τον Λουκάκου στο Europa League (pic)

Ο Βέλγος επιθετικός έχει βρει τον πολύ καλό του εαυτό από τη στιγμή που πήγε στους "νερατζούρι", ωστόσο, δεν θα συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Champions League.

Ο Ρομέλου Λουκάκου παρά το γκολ που πέτυχε (και) απέναντι στη Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την Ίντερ, θα συνεχίσει στο Europa League με τη νέα χρονιά και ο πρώην συμπαίκτης του, Λουκ Σο, του έκανε καζούρα … καλωσορίζοντάς τον στη διοργάνωση.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει βρει τον πολύ καλό του εαυτό από τη στιγμή που πήγε στους “νερατζούρι”, ωστόσο, δεν θα συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Champions League.

Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, “υποβιβάστηκε” στο Europa League και εκεί ενδέχεται να συναντήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Λόγω αυτού, ο Σο έκανε… καζούρα στον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του, Ρομ, γράφοντάς του: “Καλωσήρθες πίσω…”.

πηγή: sport-fm.gr

Νάπολι: Έφτασε και υπογράφει ο Γκατούζο (pic)
Προηγούμενο άρθρο Νάπολι: Έφτασε και υπογράφει ο Γκατούζο (pic)
Επόμενο άρθρο Κορακάκη: "Έσταζαν ταβάνια, πάγωνα, έβγαιναν ποντίκια, αλλά δεν με ένοιαζε"
Κορακάκη: "Έσταζαν ταβάνια, πάγωνα, έβγαιναν ποντίκια, αλλά δεν με ένοιαζε"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News