"Το… αφεντικό γύρισε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε με τις δηλώσεις του στην Nova, δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Αναλυτικά: 

Για την τιμωρία του τις δύο τελευταίες αγωνιστικές: “Είναι απίστευτο. Είδαμε ότι ακόμα και σε παρόμοιες φάσεις στο Champions League, η ποινή είναι κίτρινη. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσγειωθώ πάνω στον αντίπαλο. Το αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά”.

Για το κατά πόσο τον πείσμωσε η αποβολή του: “Είμαι σίγουρα πιο… πεινασμένος. Κάθε επιθετικός θέλει να είναι ο πρώτος σκορερ στην κατηγορία. Είναι κάτι μακρινό αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θα παλέψω σκληρά για αυτόν τον στόχο”.

Για τον Λάρσον: Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά όχι επιθετικός. Είναι εξτρέμ. Σκόραρε δύο γκολ. Αλλά δεν είναι η θέση του. Έτρεξε πολύ για την ομάδα, όπως και εγώ. Το… αφεντικό είναι πίσω. Άρα πρέπει να κάνω την δουλειά μου”.

Για τις πολλές δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο και τα λίγα γκολ που έχει: “Στην καριέρα μου, βάζω πάντα πρώτα τις ομάδες μου. Αν δω ότι δεν είμαι σε καλή θέση να σκοράρω, θα δώσω ασίστ. Δεν με νοιάζει αν δεν έχω γκολ ή δυσκολεύομαι. Δεν βιάζομαι, ούτε συγχίζομαι. Απλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Θα έρθει και το γκολ. Το έχω αποδείξει σε όλα τα κλαμπ που έχω αγωνιστεί. Δεν θα με δυσκολέψει στον ΑΡΗ”.

Για τους εννέα διαφορετικούς σκόρερ του ΑΡΗ στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος: “Με χαροποιεί γιατί φεύγει και η πίεση από μένα. Δεν είμαστε ομάδα που περιμένει το γκολ μόνο από τον επιθετικό”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τι περιμένει: “Ενα παιχνίδι-μάχη. Πάμε για πόλεμο. Για να παλέψουμε, όπως και οι αντίπαλοί μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ανέβουμε στην βαθμολογία. Τώρα έχουμε ακόμη μία και πάμε για να το πετύχουμε”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι πίσω από τον ΟΦΗ και την ευκαιρία να τον προσπεράσει: “Η θέση μας στην βαθμολογία αποτελεί μία ατυχή συγκυρία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζουμε. Είμαστε αήττητοι βέβαια. Αν κερδίσουμε ένα παιχνίδι, αλλάζουν τα πάντα. Δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις στην βαθμολογία”.

Για τις φήμες περί αποχώρησής του τον Ιανουάριο:Είμαι πολύ ειλικρινής. Είπα στον εκπρόσωπό μου ότι δεν θέλω να φύγω. Ηρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και να αφήσω τηξν σφραγίδα μου. Θέλω να με θυμάται ο κόσμος. Οσα λεφτά και αν έρθουν, είπα στον ατζέντη μου ότι δεν φεύγω. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα