Αποστολή… πλέι οφ στην Κρήτη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καλό το αήττητο του ΑΡΗ τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά η ανάγκη για τις νίκες μεγαλώνει. Και μία τέτοια νίκη θα επιδιώξει να πάρει σήμερα στο Ηράκλειο.

Η πρεμιέρα του 2ου γύρου βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” να φιλοξενούνται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1).

Το παιχνίδι αυτό ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής και είναι αρκετά σημαντικό όσον αφορά την παρουσία των δύο ομάδων στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. 

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε το αήττητό του στο Περιστέρι αλλά παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι οφ αλλά χρειάζεται το “τρίποντο”, ειδικά μετά την ήττα του την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Λαμίας (2-1).

ΑΡΗΣ: Η επιστροφή του… αφεντικού και το πρόβλημα στα μπακ

Η επάνοδος του Μπράουν Ιντέγε από την τιμωρία του, λύνει σημαντικά τα χέρια του Μίχαελ Ένινγκ στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Νιγηριανός απουσίασε στα τελευταία δύο ματς και επανέρχεται με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία. Κάτι που φαίνεται στις προπονήσεις αλλά και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό. 

Δυστυχώς βέβαια η επιστροφή του Ιντέγε δεν σημαίνει ότι παύουν και τα προβλήματα. Η διάταση του Μίχαϊ Κόρχουτ στο Περιστέρι, τον κρατάει εκτός από την σημερινή αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Μία απουσία που δημιουργεί θέμα για τον Ένινγκ στα άκρα της άμυνας. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: 

ΟΦΗ: Σημαντικές απουσίες και νίκη… απόσπασης

Οι Κρητικοί παραμένουν σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Ακόμα όμως δεν μπορούν να αισθάνονται σίγουροι θα θα “κλειδώσει” η συμμετοχή τους σε αυτά, την στιγμή που όλα παραμένουν ρευστά σε αυτές τις θέσεις της βαθμολογίας. 

Άπαντες γνωρίζουν λοιπόν ότι μία νίκη επί του ΑΡΗ θα βοηθήσει στην προσπάθεια τους, αφήνοντας παράλληλα πίσω στην βαθμολογία έναν από τους βασικούς συνδιεκδικητές τους. 

Οπως στον ΑΡΗ βέβαια έτσι και στον ΟΦΗ δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο Γιώργος Σίμος συνεχίζει να μην υπολογίζει τον Μεγιάδο ενώ υπάρχει τις τελευταίες μέρες η σημαντική απουσία του Αντίλ Ναμπί. 

Η αποστολή του ΟΦΗ: 

Ο.Φ.Η.-ΑΡΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 14η 
ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ΟΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΣ: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα