Αλλαγή δεδομένων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προετοιμασία για τον Βόλο ολοκληρώνεται ουσιαστικά σήμερα για τον ΑΡΗ, με τις τελευταίες δοκιμές από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Η απόφασή του να δηκώσει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο ματς με τον Βόλο, ήταν κάπως αιφνιδιαστική. Με δεδομένο κιόλας ότι υπάρχει η απουσία του επίσης τιμωρημένου Ματίγια. 

Αυτό σημαίνει ότι πέραν της επιστροφής του Κόρχουτ -εκτός απροόπτου- θα υπάρξει και δεύτερο πρόσωπο στην αμυντική γραμμή της άμυνας. Και με τις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ να είναι συγκεκριμένες. Ή θα χρησιμοποιήσει τον Ούγκο Σόουζα ή τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Κάτι που σημαίνει βέβαια ότι ο Δελήζήσης θα πάρει φανέλα βασικού για να παίξει δίπλα στον Βέλεθ. 

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Λούκας Σάσα. Όπως υπάρχει όμως και η ανάγκη της παρουσίας του Βραζιλιάνου στα χαφ, ειδικά από την στιγμή που απουσιάζει ο Ματίγια. Εάν ο Βραζιλιάνος παίξει στα μπακ, τότε στα χαφ θα είναι οι Τόνσο και Μπα. Στην περίπτωση όμως που επανέλθει στον άξονα -είναι και η πιο πιθανή- τότε θα έχει για παρτενέρ έναν εκ των Τόνσο και Μπα. 

Φετφατζίδης, Γκάμα και Ιντέγε παραμένουν σίγουροι μπροστά και μένει να φανεί εάν θα διατηρηθεί ο Ντάνιελ Λάρσον στην επίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα