Έπεσαν ξανά οι μάσκες της… εξυγίανσης

από AllAboutARIS

Η κίνηση της Λίγκας να τιμωρήσει τον Πασαλίδη με μόλις μία αγωνιστική για το πολύ επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Γκιγιέρμε ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έβγαζε νοκ άουτ τον Ιντέγε για δύο αγωνιστικές στο απλό, άθελο πάτημά του στον Μάνταλο, είναι ένα ακόμα δείγμα του κυνηγητού που δέχεται ο ΑΡΗΣ

Οι επιτροπές των αρμόδιων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και οι διαιτητές βάσει όσων γράφουν στο φύλλο αγώνος, έδειξαν για ακόμα μία φορά το μένος που έχουν κατά των κιτρινόμαυρων. Και αυτό γιατί με την σκανδαλώδης απόφαση της τιμωρίας δύο αγωνιστικών στον Ιντέγε για την κόκκινη στο ΟΑΚΑ να είναι ακόμα νωπή, τιμώρησαν τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Πασαλίδη με μόλις μία αγωνιστική για το δολοφονικό χτύπημά του πάνω σε παίκτη του Ολυμπιακού στο Κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μπορεί να πειθαρχικά όργανα να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις ωστόσο τον πρωτεύοντα λόγο έχουν οι διαιτητές και τα όσα γράφονται από αυτούς για την εκάστοτε φάση. Από όποια πλευρά όμως και να το κοιτάξεις η ουσία είναι πως αυτή η απόφαση δείχνει για ακόμα μία φορά την μη συμπάθεια που υπάρχει από την πλευρά όλων των φορέων προς το πρόσωπο του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα