"Να δείξουμε στον κόσμο ότι πήραμε το μάθημά μας"

από AllAboutARIS

Ο Μίκαελ Ένινγκ με δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κρήτη, δεν άνοιξε τα χαρτιά του εν όψει της αυριανής αναμέτρηση με τον Βόλο ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση Σάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά μίλησε για τα συναισθήματά του: “Νιώθω αυτοπεποίθηση, είμαι καλά”

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα: “Θα το δούμε και αύριο, έχουμε την ευκαιρία αύριο να επανέλθουμε με μια νίκη και να βάλουμε νέους στόχους. Σίγουρα βοηθάει που έχουμε τόσο γρήγορα την ευκαιρία να γυρίσουμε την κατάσταση με μία νίκη αλλά επειδή έχουμε και κάποια κενά στο ρόστερ με κάποιες απουσίες, θα υπάρχει μια εξτρά πίεση για να ανταπεξέλθουμε.”

Για ενδεχόμενες αλλαγές: “Λείπουν Ματίγια και Σούντγκεν σίγουρα, οπότε θα έχουμε δύο αλλαγές σίγουρα ωστόσο για περαιτέρω ενδεχόμενες αλλαγές που ίσως γίνουν δεν θέλω να αναφερθώ τώρα.”

Για την εναλλαγή θέσεων του Σάσα και που είναι πιο χρήσιμος: “Ο Σάσα προφανώς ανήκει στο κέντρο αλλά ο ίδιος βοηθάει όπου του ζητηθεί. Είναι όμως μια άσχημη κατάσταση αυτή, να αγωνίζεται δηλαδή ένας παίκτης στη μη φυσική του θέση και πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες σε αυτό. Έχουμε κενά σε αυτές τις θέσεις αλλά όταν χρειάζεται στα μπακ παίζει καλά. Πρέπει να το δούμε αυτό και ίσως γίνει κάποια κίνηση τώρα ή το καλοκαίρι για μεταγραφή.”

Για το ματς με ΟΦΗ: “Στο δημιουργικό κομμάτι στο ματς με τον ΟΦΗ ήμασταν καλοί, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Το πρόβλημα ήταν στην άμυνα, έπρεπε να τρέξουμε πολύ για να γλιτώσουμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχησαν και εννοείται ότι αυτά πρέπει να μην τα επαναλάβουμε αύριο.”

Για το σύστημα: “Στην ουσία στο ματς με τον ΟΦΗ ήταν ένα 4-4-1-1. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να έχουμε δύο παίκτες κοντά στην εστία για να γίνουμε πιο επιθετικοί.”

Και πρόσθεσε για Ιντέγε-Λάρσον: “Δεν θα είναι καθαρά ο ένας δίπλα στον άλλο αλλά πρόθεσή μας είναι να συνυπάρχουν στην επιθετική γραμμή.”

Το μήνυμα εν όψει της αναμέτρησης με το Βόλο: “Να δείξουν μια αντίδραση οι παίκτες, να παίξουμε επιθετικά και να αποδείξουμε στον κόσμο ότι πήραμε το μάθημά μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα