Ένα αποτέλεσμα μόνο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Must win παιχνίδι για τους κιτρινόμαυρους κόντρα στους Θεσσαλούς

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ρίχνει αυλαία για το 2019, με τον παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Βόλο στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, NS2, Libero 107,4).

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες για την 15η αγωνιστική της Super League, την στιγμή μάλιστα που τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός (18 ο ΑΡΗΣ, 17 ο Βόλος).

Οι στόχοι βέβαια είναι διαφορετικοί και αυτός του ΑΡΗ είναι που δημιουργεί μία μεγαλύτερη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς. Οι “κιτρινόμαυροι” είδαν τα περιθώρια να στενεύουν κι άλλο μετά την ήττα στην Κρήτη, ψάχνοντας σήμερα τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να αποφύγουν μία γκέλα που θα βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα. 

ΑΡΗΣ: Οι τιμωρημένοι και ο Κόρχουτ

Προς έκπληξη αρκετών, ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να εκτίσει την τιμωρία του στο σημερινό παιχνίδι, την ώρα που υπάρχει και η απουσία του επίσης τιμωρημένου Ματίγια. Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι ο Μίχαϊ Κόρχουτ επιστρέφει και λύνει τα χέρια του Γερμανού για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Ούγγρος δεν είνα το μόνο νέο πρόσωπο στην αποστολή αφού υπάρχει και ο Πέτρος Μπακούτσης, ενώ εκτός έμεινε ο Άλεξ Μενέντεθ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΒΟΛΟΣ: Πρώτα πίσω και ό,τι κάνει μπροστά

Η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1) και η ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο (2-1) έχουν ανυψώσει το ηθικό του Βόλου, παράλληλα με την βελτίωση της παρουσίας του στην βαθμολογία. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό απέναντι στον ασταθή ΑΡΗ.

Σε ένα ακόμη ματς ο Βόλος δεν θα έχει στον πάγκο τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος αναρρώνει από μόλυνση που τον ταλαιπωρεί στο μάτι. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Βίκτορ Μπασάντρε. 

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Μήτογλου, Καραγκιόζης, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Κορέλας, Λύρατζης, Μουνίθ

Η “ταυτότητα” του αγώνα

15η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Βόλος Ν.Π.Σ.


ΓΗΠΕΔΟ
: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας)
4ΟΣ: Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα