Η ώρα των απαντήσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι ανοικτές θέσεις που υπάρχουν μεσοαμυντικά και το πλάνο που αναμένεται να διατηρηθεί μεσιεπιθετικά

Λίγο πριν την σημερινή σέντρα κόντρα στον Βόλο θα έρθει και η ώρα των απαντήσεων στα ερωτηματικά της ενδεκάδας. 

Ο Μίχαελ Ένινγκ έδεινε τα τελευταία 24ωρα να έχει αποφασίσει για τις περισσότερες θέσεις, έχοντας από την άλλη όμως κάποιες σκέψεις για τις υπόλοιπες. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ απάντησηε χθες -μέσω της Nova- όσον αφορά το σύστημα, διατηρώντας το 4-4-2 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Κάτι που σημαίνει ότι Ιντέγε και Λάρσον θα είναι μπροστά, με τους Φετφατζίδη και Γκάμα στα πλάγια. 

Από εκεί και πέρα τα βλέμματα στρέφοντα στα μετόπισθεν και στην επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Η λογική λέει ότι ο Ρόουζ θα καλύψει το κενό του Σούντγκρεν, με τον Δεληζήση να παίζει δίπλα στον Βέλεθ και τον Κόρχουτ να επιστρέφει στα αριστερά. Υπάρχει όμως και ο Σόουζα ως λύση, με την οποία ο Ρόουζ διατηρείται στα στόπερ και μπροστά από τον Κουέστα ο οποίος θα βρίσκεται στο τέρμα. 

Το πιο… μακρινό σενάριο είναι αυτό της χρησιμοποίησης του Σάσα, ενδεχόμενο στο οποίο Τόνσο και Μπα θα παίξουν μαζί στα χαφ. Ο Βραζιλιάνος όμως εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στον άξονα και ο Αργεντινός μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για να ξεκινήσει δίπλα του, διεκδικώντας την θέση αυτή μαζί με τον Γάλλο χαφ.

Προτεινόμενα Άρθρα