"Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/12, 19:15) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Δεληζήσης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο αρχηγός του ΑΡΗ τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να φύγει από την Αθήνα με τρεις νίκες, ενώ ναφέρθηκε στην επίσκεψη των φίλων της ομάδας στο Ρύσιο μετά από τον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά και στιον εαυτό του.

Αναλυτικά ο Δληζήσης είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: «Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Ξεπεράσαμε την ήττα από τιον ΟΦΗ αλλά δεν υπάρχει κανένας χρόνος για χάσιμο και εορτασμούς, έχουμε άμεσα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟ είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και συμπαγείς. Μπροστά, θα βρούμε τις ευκαιρίες για γκολ. Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, αν κρατήσουμε το μηδέν θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟ. Έχουμε δείξει ότι όταν κατεβαίνουμε στην Αθήνα δεν παίρνουμε αποτελέσματα. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας σ’ αυτό το κομμάτι και να πάμε να κερδίσουμε”. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ: Χθες ήταν μονόδρομος η νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. Δεν υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια, απλά υπήρχε η αίσθηση ότι αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε πρόβλημα. Υπήρχε στενοχώρια για την ήττα από τον ΟΦΗ. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση και χαρά και μας χάρισε μία νίκη που την είχαμε ανάγκη. Όταν κάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες και βάζεις 2 γκολ μπροστά και τρως τρία πίσω, είναι κρίμα. Στην επίθεση υπάρχει ποιότητα μπροστά και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ: “Η παρουσία του κόσμου μας ταρακούνησε. Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Θέλουμε σταθερότητα και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα κάνουν χαρούμενο τον κόσμο μας, με τις ανάλογες  εμφανίσεις. Σίγουρα τα παιδιά από το εξωτερικό έχουν άλλη νοοτροπία και δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιες εξελίξεις. Έτσι είναι η κατάσταση και έτσι θα πορευτούμε, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και να το μεταδίδουμε στους συμπαίκτες μας”.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ: «Όποτε με βάλει ο προπονητής, θα αποδώσω τα μέγιστα. Δεν είμαι στην ομάδα για να δίνω μόνο ψυχολογική στήριξη, θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη πρώτης γραμμής και όποτε με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εκεί”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: “Μάζεψα τους συμπαίκτες μου παρά το 3-0 του ημιχρόνου και τους είπα ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάσουμε. Ακόμα κι όταν κερδίζεις 3-0 δεν μπορείς ηρεμήσεις, έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X