Διαιτητές: Ποιά είναι η στάση τους για την συνέχεια

από AllAboutARIS

Για την Δευτέρα στις 10 ή το αργότερο έως στις 11 το πρωί θα έχει ξεκαθαριστεί μέσω ψηφοφορίας το εάν οι διαιτητές της SL1 θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή τους.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από μέρους των διαιτητών η αποχή τους για την 18η αγωνιστική δεν αλλάζει και επελέγη να γίνει μέσω ψηφοφορίας. Επίσης το κλίμα στις τάξεις των ρέφερι της κατηγορίας βγαίνει πως είναι υπέρ της συνέχισης της αποχής τους από τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας με αφορμή και τις νέες τοποθετήσεις όπως του Μπέου ότι δεν παίρνει πίσω της μηνύσεις του. Με εξαίρεση τον Κομίνη που είχε μηνυθεί για ψευδορκία στο Φύλλο Αγώνα οι άλλες μηνύσεις που έχουν γίνει είναι για στοιχηματική απάτη. Οι διαιτητές ήδη περίμεναν γρήγορες και ουσιαστικές ενέργειες από την ΕΠΟ.

Οι διαιτητές της SL1 δείχνουν κάθετοι ως προς αυτό το σκέλος και ζητούν να αποσυρθούν όλες οι μηνύσεις σε βάρος των συναδέλφων τους. Στην περίπτωση που τελικώς επικρατήσει η εκδοχή της συνέχισης της αποχής η ΕΠΟ θα έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να πάει σε ξένους διαιτητές και η άλλη σε διαιτητές πιο χαμηλών κατηγοριών. Μένει πλέον να επιβεβαιωθεί εάν θα περάσει το κλίμα που υπάρχει από τους διαιτητές ή εάν θα αλλάξουν τα δεδομένα.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα