"Ελέγχαμε τον ρυθμό – Ότι φάση δεχτήκαμε ήταν από τον Φετφατζίδη"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Δώνης αφού ευχήθηκε για τις γιορτές, τόνισε για την αναμέτρηση ότι υπήρξε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες ενώ πρόσθεσε ότι οι παίκτες του στην επανάληψη έλεγξαν τον ρυθμό και θα μπορούσαν να πάρουν το ματς.

Παράλληλα εκθείασε τις ικανότητες του Γιάννη Φετφατζίδη καθώς είπε πως ότι φάση δέχτηκε η ομάδα του ήταν από ατομικές προσπάθειες του Έλληνα διεθνή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των “Πράσινων” στη συνέντευξη Τύπου:

Η αρχική τοποθέτησή του: “Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο. Να έχει υγεία. Όσον αφορά τον αγώνα ένα μέτριο 45λεπτο το πρώτο. Η μία ομάδα περιόριζε την άλλη, δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις. Εντελώς το δεύτερο μέρος, αυξήσαμε την πίεση μας, ελέγχαμε το παιχνίδι και τελικώς μπορεί να μην τα καταφέραμε αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Αν είχαμε λίγη παραπάνω τύχη θα τα καταφέρναμε.”

Στη συνέχεια είπε: “Είναι μια περίεργη χρονιά για εμάς, περιμέναμε να βρισκόμαστε ψηλότερα. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι σημαντικό η ομάδα να βρει την ισορροπία της τη νέα χρονιά, για να έρθουν και καλύτερες ημέρες.”

Για το βήμα παραπάνω που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: “Στο ποδόσφαιρο όλα είναι η οπτική από την οποία βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Η ομάδα προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστική, δείτε που ήταν και πριν 1,5 χρόνο. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι η προσπάθεια δεν είναι καλή όλο αυτό το διάστημα. Είναι σημαντικό όμως η ομάδα να εξελιχθεί και να διεκδικεί τους στόχους της. Σίγουρα στο αγωνιστικό και βαθμολογικό κομμάτι θα μπορούσε να η ομάδα να είναι ψηλότερα. Να μην αδικούμε όμως την προσπάθεια που έγινε όλο αυτό το διάστημα που αναφέρω. Ναι όποιος μένει στο ένδοξο παρελθόν, σίγουρα θα έχει και παραπάνω απαιτήσεις.”

Για το αν αφυπνίστηκε η ομάδα του μετά το ακυρωθέν γκολ του ΑΡΗ: “Η ομάδα ήταν ξύπνια από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ότι φάση δέχτηκε η ομάδα ήταν καθαρά από ατομικές προσπάθειες του Φετφατζίδη.”

Για τις διαφορές της περσινής με τη φετινή σεζόν: “Η ομάδα στον τρόπο που παίζει δεν έχει καμιά σχέση με τον περσινό. Πέρυσι προσπαθούσαμε με ότι υλικό υπήρχε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα. Κάποιες φορές μας έβγαινε και παίρναμε τα αποτελέσματα. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.”

Προτεινόμενα Άρθρα