Επτά παιχνίδια σε 23 μέρες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2020 έχει ξεκινήσει ήδη. Και για τον ΑΡΗ έρχεται ένας πολύ απαιτητικός Ιανουάριος.

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους θα είναι αρκετά δύσκολος και “γεμάτος” για τους “κιτρινόμαυρους”. Οχι μόνο μεταγραφικά αλλά και αγωνιστικά! 

Οι διαιτητές ανακοίνωσαν αποχή επ’ αόριστον αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα σίγουρο και δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα λοιπόν μιλάμε για έναν αγωνιστικό Γολγοθά. 

Μέσα σε 23 μέρες ο ΑΡΗΣ θα κληθεί επτά παιχνίδια. Πέντε που αφορούν το πρωτάθλημα και άλλα δύο για το Κύπελλο. Τα τρία από αυτά είναι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τα υπόλοιπα τέσσερα εκτός, ενώ υπάρχουν και δύο ντέρμπι. Με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. 

Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν τρία παιχνίδια με την Ξάνθη, αφού εκτός του Κυπέλλου υπάρχει η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική η οποία θα είναι εμβόλιμη. 

Πρόκειται βέβαια για ένα το πρόγραμμα το οποίο θα κληθούν να διαχειριστούν και άλλες ομάδες. Κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με την προσπάθεια του ΑΡΗ να τερματίσει στις θέσεις των πλέι οφ. Ακόμα κι έτσι όμως το έργο του δεν παύει να είναι δύσκολο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιανουαρίου: 

04/01 ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ
08/01 Ξάνθη-ΑΡΗΣ
11/01 ΑΕΛ-ΑΡΗΣ
14-15-16/01 ΑΡΗΣ-Ξάνθη
19/01 Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ
22/01 ΑΡΗΣ-Ξάνθη
26/01 Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ

Προτεινόμενα Άρθρα