Πάει η μία, παίρνουν σειρά οι υπόλοιπες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι να κινηθούν οι κιτρινόμαυροι εφόσον διευθετηθούν οι περιπτώσεις των Ντουάρτε και Μενέντεθ

Η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι έκλεισε αυτόματα τις μία από τις τρεις μεταγραφικές προτεραιότητες του ΑΡΗ με φόντο τον Ιανουάριο. 

Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί την δεύτερη λύση που είχε ζητήσει ο Μίχαελ Ένινγκ. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποτελεί μπακ απ του Μπράουν Ιντέγε. 

Σειρά λοιπόν παίρνουν οι άλλες δύο προτεραιότητες της ομάδας. Δηλαδή αυτή του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ ο οποίος θα έρθει για να πλαισιώσει τον Μίχαι Κόρχουτ. 

Και στις δύο βέβαια υπάρχει μία παραμέτρος σε αντίθεση με τον θέση του επιθετικού. Οτι δηλαδή υπάρχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ο ΑΡΗΣ θέλει να “ξεφορτωθεί” προκειμένου να κινηθεί πιο άνετα. 

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι πάντως. Ειδικά για την θέση του χαφ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εντοπίσει τον παίκτη που θέλουν να φέρουν τον Ιανουάριο για να πλαισιώσει τους Σάσα, Ματίγια και Μπα. 

Από την περίπτωση του Ντουρμισάι φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση να γίνουν άμεσα αυτές τις κινήσεις, εν όψει και των απαιτητικών αγώνων που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ. 

Οποιαδήποτε άλλη κίνηση γίνει πέραν των παραπάνω, θα προκύψει εφόσον παρθούν αποφάσεις και για άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. 

Προτεινόμενα Άρθρα