Σχεδόν κατασταλαγμένος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα… κλειδώνει το σχήμα της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι της πόλης πλησιάζει και τα βλέμματα στρέφονται ολοένα περισσότερο στα “στρατόπεδα” των δύο ομάδων και στα πλάνα των προπονητών. 

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση θα “κλειδώσουν” αυτά του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος έδειξε και χθες ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση. Δηλαδή θα συνεχίσει από εκεί που το “άφησε” στο 2019, εάν δεν προχωρήσει σε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. 

Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα μεσοαμυντικά. Εκεί όπου ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα και ο Ρόουζ θα διατηρηθεί -εκτός απροόπτου- στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό σημαίνει ότι Βέλεθ-Δεληζήσης θα είναι το δίδυμο στα στόπερ και ο Κόρχουτ στα αριστερά. 

Σάσα και Ματίγια θα συνθέτουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση υπάρχουν οι σταθερές των Φετφατζίδη, Γκάμα και Ιντέγε. Το πιο πιθανό είναι ο Ένινγκ να διατηρήσει το 4-4-2 με τον Λάρσον κοντά στον Νιγηριανό, απόντος και του τιμωρημένου Τόνσο. Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχουν επιλογές όπως αυτή του Ντιγκινί ή και του Μαντσίνι.

Αν και ντέρμπι, ο Γερμανός δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάποια έκπληξη. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι πριν την σέντρα.

Προτεινόμενα Άρθρα