Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι έχασε 700 χιλ. λίρες στο στοίχημα μέσα σε πέντε μήνες

από Γιώργος Γκάτος

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον εθισμό στον τζόγο και το στοίχημα ανέλυσε ο Γουέιν Ρούνεϊ, την περίοδο που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας και λογιζόταν ως ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Ευρώπης.

Ο νυν παίκτης Ντέρμπι Κάουντι μίλησε στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενημέρωση αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια και μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία, όταν και έφτασε σε σημείο να χάσει 700 χιλιάδες λίρες σε πέντε μήνες.

“Όταν έμενα στο ξενοδοχείο με την αποστολή της ομάδας, άρχισα να παίζω στοίχημα μέσα από το κινητό μου για να μην βαριέμαι. Και χωρίς να το καταλάβω είχα κολλήσει και έφτασα να μην υπολογίζω τι ποσά πόνταρα. Στην αρχή κέρδιζα και σκέφτηκα ότι ήταν καλός τρόπος για να βγάλω εύκολα χρήματα. Κατέληξε όμως, να με “ρουφήξει” αυτή η κατάσταση και να χάσω πάρα πολλά. Φυσικά αυτό σε επηρεάζει όταν καλείσαι να παίξεις για τον σύλλογο ή τη χώρα σου. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεχρεώσω όσα έχασα και να μην παίξω ξανά, έμαθα από τα λάθη μου”, δήλωσε συγκεκριμένα ο 35χρονος επιθετικός.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X