Απόψε "μιλούν" ομάδα και κόσμος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απαιτητικό ξεκίνημα σε έναν… γεμάτο Ιανουάριο για τον ΑΡΗ. Και μάλιστα με ντέρμπι!

Το νέο έτος ξεκινάει με την “μάχη” της Θεσσαλονίκης και τους “κιτρινόμαυρους” να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) για την 17η αγωνιστική της Super League

Οι δύο “αιώνιοι” κοντράρονται σε ένα ντέρμπι με… πολύ γόητρο αλλά και τρεις σημαντικούς βαθμούς, τους οποίους ο καθένας θέλει για τους δικούς του λόγους.

Για τον ΑΡΗ, μία νίκη απόψε θα βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά στην προσπάθειά του να σταθεροποιηθεί στις θέσεις των πλέι οφ. Με έναν ΠΑΟΚ από την άλλη, ο οποίος θέλει να διατηρήσει το ελαφρύ προβάδισμα που έχει έναντι του Ολυμπιακού.

ΑΡΗΣ: Το απρόοπτο με Τόνσο και η έκπληξη με Σούντγκρεν

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” ξεκίνησε με το πρόβλημα του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος εν τέλει συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Το αντίθετο όμως έγινε με τον Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πάλι πρόβλημα στην γάμπα και τέθηκε νοκ-άουτ για το σημερινό ντ ντέρμπι.

Η έκπληξη έγινε με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, αφού ο Ένινγκ τον άφησε εκτός αποστολής χωρίς να συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο αλλά χωρίς Κρέσπο και Ελ Καντουρί

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε για τον ΠΑΟΚ ο οποίος μετράει επίσης απουσίες. Ο Κρέσπο παραμένει στα “πιτς” όπου βρίσκεται και ο Ελ Καντουρί. Μέσα στην εβδομάδα προέκυψε πρόβλημα με τον Αουγκούστο, αλλά το ξεπέρασε και “μπήκε” στην αποστολή του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Η “ταυτότητα” του αγώνα

17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

ΓΗΠΕΔΟ: “ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR:
Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα