"Δείξαμε ότι είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ"

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Χαριστέας με δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΑΡΗ και τόνισε ότι σήμερα έδειξαν ότι είναι ένα ενωμένο κλαμπ

Φυσικά μίλησε για το σημείο που κρίθηκε για τον ίδιο το ματς, έκανε αναφορά για τη συνέχεια στη σεζόν και τους στόχους στους οποίους βρίσκεται μέσα η ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά και το σημείο που βρίσκονται οι αποδεσμεύσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας στην μικτή ζώνη του “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΡΗ, που αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα κλαμπ που χρειάζεται τον κόσμο ενωμένο, είδατε πόσο ανεβασμένοι ήταν οι παίκτες σήμερα. Έχουμε λίγο χρόνο να χαρούμε, το αξίζουμε σήμερα. Από αύριο επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Ξάνθη. Χαίρομαι σήμερα για όλα τα παιδιά, δείξαμε ότι είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ.”

Για τη συνέχεια στη σεζόν: “Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα, το έχω πει. Από εμάς εξαρτάται αν θα βγούμε 4οι ή ψηλότερα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε καλή ομάδα, καλές μονάδες. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας, μέσα σε αυτούς και το κύπελλο φυσικά που θέλουμε να φτάσουμε ψηλά.”

Για το ματς: “Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε όμως το παιχνίδι. Έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά και αυτό φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην πίεση την δική μας. Ήταν σημαντικό ότι μπήκαμε με πλεονέκτημα στα αποδυτήρια και το 3-1 έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ”

Για τα μεταγραφικά: “Ο λόγος που πήραμε επιθετικό είναι ότι αλλάξαμε το σύστημα της ομάδας. Έχω βρει τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα αλλά δεν θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Πρώτο μέλημα όπως έχω πει είναι οι αποδεσμεύσεις των παικτών. Είναι δύσκολες οι περιπτώσεις αυτές. Θέλω να φεύγουν όμως οι παίκτες από την ομάδα με θετικό πρόσημο και εμπειρίες.”

Προτεινόμενα Άρθρα