"Περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες – Κοιτάμε το ματς με Ξάνθη"

από AllAboutARIS

Ο Μίκαελ Ένινγκ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για το τρίποντο, τόνισε πως γνώριζε πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας για τον κόσμο, του οποίου έπλεξε για ακόμα μία φορά το εγκώμιο λέγοντας ότι με αυτόν ο ΑΡΗΣ είναι πολύ δυνατός.

Επιπλέον δήλωσε ότι τώρα η ομάδα κοιτάει τη συνέχεια και το ματς με την Ξάνθη, καθώς είναι πολύ σημαντικός και ο στόχος του κυπέλλου για τους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

“Είναι μια καλή μέρα για τον ΑΡΗ σήμερα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, με αυτή τη νίκη κατακτήσαμε την καρδιά των φιλάθλων μας. Ξέρω πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για την πόλη. Δείξαμε με την στήριξη του κόσμου πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε το ματς με την Ξάνθη για έναν στόχο επίσης πολύ σημαντικό που έχουμε θέσει. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον αγώνα.”

Για την αυτοπεποίθηση που θα δώσει στην ομάδα η νίκη αυτή: “Είμαστε σε ένα μονοπάτι. Όταν ήρθα είχαμε 5 βαθμούς. Πλέον είμαστε σταθεροί, δεν εξαρτόμαστε από τους άλλους. Σήμερα δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε με μεγάλη υποστήριξη. Δεν έχουμε ταβάνι όταν τυγχάνουμε να παίρνουμε τέτοια ώθηση. Νιώθω και εγώ κομμάτι αυτής της ομάδας.”

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του: “Τέτοια ματς τα κρίνουν οι λεπτομέρειες. Και παίκτες που βγαίνουν μπροστά σε αυτά τα ντέρμπι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάποιος παίκτης που χάνει ευκαιρίες σε κάποιο ματς, στα ντέρμπι να είναι πιο αποτελεσματικός. Το πρέσινγκ από τους δύο επιθετικούς ψηλά δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς που ξεκινάει με ένα γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ, αλλά η συνέχεια του αγώνα και σε αυτό το γήπεδο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος”.

Για το πως ο ίδιος βίωσε το ματς: “Χαίρομαι ότι κερδίζει η ομάδα, δεν είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα προπονητικά. Βέβαια όλοι απόλαυσαν τη νίκη σήμερα, όλα ταίριαξαν ιδανικά σήμερα.”

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ που έσπασε ο ΑΡΗΣ: “Δεν ήταν δικό μας σερί. Εμείς θέλαμε να ανταμείψουμε τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας για την προσπάθεια και την δουλειά που κάναμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα