Στα άκρα με Ντουάρτε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρόταση και στο Μένεντεθ, ο οποίος θα προπονείται μαζί με τον Ντουάρτε

Ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος όσον αφορά τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί, αλλά οι παίκτες προς αποχώρηση αποτελούν το βασικό εμπόδιο. Και κυρίως Λίριν Ντουάρτε. 

Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα ο Άγγελος Χαριστέας προσπαθεί να δώσει λύση στην υπόθεση του Ολλανδού, συναντώντας πολλές δυσκολίες που δημιουργούνται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι απαιτήσεις του κρίνονται μέχρι και… τρελές, αφού ζητάει ολόκληρη τη φετινή χρονιά και ένα μεγάλο μέρος της επόμενης. Δηλαδή σχεδόν το μισό του τριετούς συμβολαίου που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι. 

Να σημειωθεί ότι οι φετινές απολαβές του Ντουάρτε είναι 270 χιλιάδες ευρώ και υπάρχει συμφωνία για αύξηση που φτάνει λίγο παρακάτω από τις 350 χιλιάδες ευρώ μέχρι τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. 

Ο ΑΡΗΣ είναι ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να δώσει τόσα χρήματα στον παίκτη και πλέον η κατάσταση οδηγείται στα άκρα. Για αυτό και πάρθηκε η απόφαση ο 28χρονος χαφ να προπονείται μόνος του από εδώ και πέρα, όπως και ο Άλεξ Μένέντεθ.

Η περίπτωση του Ισπανού είναι διαφορετική καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ο ΑΡΗΣ έχει καταθέσει την πρόταση του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα