Απαντήσεις στα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα σε λίγες μέρες ο ΑΡΗΣ καλείται να δώσει ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι και μάλιστα για μία διοργάνωση στην οποία έχει υψηλές βλέψεις.

Το Κύπελλο είναι στόχος για τον ΑΡΗ και ο Μίχαελ Ένινγκ στο γνωρίζει. Για αυτό και δεν πρόκειται να διαταράξει τις ισορροπίες της ενδεκάδας απόψε κόντρα στην Ξάνθη.

Η πρόθεση του Γερμανού είναι να πραγματοποιήσει μετρημένες αλλαγές εφόσον προχωρήσει σε ροτέισον, ώστε να δώσει ανάσες σε παίκτες που το έχουν ανάγκη. Είτε από το ξεκίνημα είτε κατά την διάρκεια του ματς και ανάλογα με την εξέλιξη του. 

Εκεί που δύσκολα υπάρξουν αλλαγές είναι ανασταλτικά αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες. Εφόσον σημειωθούν αλλαγές θα έχουν επίκεντρο τις θέσεις μεσοεπιθετικά, με τους Ντουρμισάι, Μαντσίνι και Μαρτίνες να είναι κάποιοι από τους βασικούς υποψήφιους. 

Ειδικά ο 23χρονος επιθετικός δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια του Ένινγκ να τον βάλει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.  

Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ λογικά δεν θα αλλάξουν όσον αφορά την άμυνα, με την λεπτομέρεια βέβαια ότι ο Βέλεθ ενδεχομένως γίνει αλλαγή στην διάρκεια του ματς. Δύσκολα θα αλλάξει και το δίδυμο των Σάσσα-Ματίγια όπου ο Μπα διεκδικεί βέβαια μία θέση. 

Μεσοεπιθετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός κάποιος εκ των Λάρσον ή Γκάμα αφού είναι οι δύο που χρειάζονται περισσότερες ανάσες.

Οι απαντήσεις θα δοθούν απόψε λίγο πριν την σέντρα.

Προτεινόμενα Άρθρα